Riste og rammer til kanalkonvektorer

Riste og rammer til R-sign kanalkonvektorer

 

Den visuelle vinkel – R-Sign Kanalkonvektor med naturlig og forceret konvektion, kan bestilles i flere forskellige specieldesignede udgaver. Dette for at opnå den bedste varmeløsning i et givent rum, hvor der udover behovet for varme, lægges vægt på det visuelle og arkitektoniske udtryk. Når en specieldesignet konvektor leveres, er det komplet med både ramme og rist. Materialet på risten skal derfor vælges samtidig med bestilling af konvektoren. Riste produceres i flere forskellige materialer og farver.

For de designs, hvor et vinkelret hjørne indgår, kan der anvendes et specielt hjørne-element. Denne del monteres udelukkende for at fuldende det visuelle udtryk. Hjørne-elementet har ingen konvektor-del og varmer derfor ikke.

Lamellerne på risten kan enten være tværgående eller langsgående. Af produktionsmæssige årsager, er det dog ikke muligt at lave langsgående træriste. Når lamellerne er tværgående, er risten rulbar, hvilket gør det nemmere at løfte den op i forbindelse med f.eks. rengøring.

Flere kanalkonvektorer kan forbindes serielt uden synlige samlinger og fremstå med et visuelt ”uendeligt” ristebånd.

Specifikationer og tekniske data

I vores datablade for R-sign Kanalkonvektor findes information omkring vedr. riste og rammer.

Billedegalleri

 

R-sign Kanalkonvektor med forceret konvektion  →

R-sign Kanalkonvektor med naturlig konvektion  →

←  Alle R-sign Produkter